Healthbox

Dankzij de HealthBox wordt het gemakkelijker om je leefstijl te verbeteren.

LEES MEER

Interactieve Tafel

Een interactieve eettafel om het eetgedrag in een sociale omgeving vast te kunnen leggen.

LEES MEER

Pharaon

Het Pharaon-project is een groot Europees project waarin 12 landen en 40 internationale partijen samenwerken. De Universiteit Twente is één van deze deelnemende partijen. De pilots houden zich bezig met de vraag hoe technologie kan bijdragen aan gezond en actief ouder worden.

LEES MEER

RECENTRE

Er is grote behoefte aan een meer gepersonaliseerde aanpak in de gezondheidszorg en aan slimme monitoringoplossingen om de gezondheidszorg te revolutioneren en de zorg te verplaatsen van de klinische naar de thuissituatie. In RECENTRE werken we samen met patiënten en burgers om mensen in staat te stellen een leidende rol te spelen in hun levensstijl en gezondheid in hun eigen omgeving.

LEES MEER

RE-SAMPLE

De Universiteit Twente coördineert een groot Europees project RE-SAMPLE waarin monitoringstechnologie en Artificial Intelligence (AI) worden ingezet om COPD en comorbiditeit (twee of meer chronische aandoeningen) beter te begrijpen.

LEES MEER

Our awesome features

eManager

Het stimuleren van patiëntgerichte zorg en verbetering van zelfmanagement voor mensen met een chronische aandoening. De eManager ondersteunt.

Council of Coaches & Agents United

Een digitale adviesraad voor het dagelijks leven van de patiënt. Ondersteuning op het gebied van sport, sociale activiteiten en een gezonde leefstijl.

LEES MEER

Our awesome features

eCG Family Clinic

Het eCG Family Clinic project ontwikkelt een virtuele kliniek om mensen met risico op aanleg voor een erfelijke hartziekte te helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze over het mogelijk doen van een DNA-test.

Client Portal | Internal Tools | Web App Builder | Free Website Builder Made with Softr