RECENTRE

Er is grote behoefte aan een meer gepersonaliseerde aanpak in de gezondheidszorg en aan slimme monitoringoplossingen om de gezondheidszorg te revolutioneren en de zorg te verplaatsen van de klinische naar de thuissituatie. In RECENTRE werken we samen met patiënten en burgers om mensen in staat te stellen een leidende rol te spelen in hun levensstijl en gezondheid in hun eigen omgeving.

LEES MEER

ReSample

De Universiteit Twente gaat een groot Europees project RE-SAMPLE coördineren waarin monitoringstechnologie en Artificial Intelligence (AI) worden ingezet om COPD en comorbiditeit (twee of meer chronische aandoeningen) beter te begrijpen.

LEES MEER

Our awesome features

eManager

Het stimuleren van patiëntgerichte zorg en verbetering van zelfmanagement voor mensen met een chronische aandoening. De eManager ondersteunt.

Council of Coaches & Agents United

Een digitale adviesraad voor het dagelijks leven van de patiënt. Ondersteuning op het gebied van sport, sociale activiteiten en een gezonde leefstijl.

LEES MEER

Our awesome features

eCG Family Clinic

Het eCG Family Clinic project ontwikkelt een virtuele kliniek om mensen met risico op aanleg voor een erfelijke hartziekte te helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze over het mogelijk doen van een DNA-test.

Client Portal | Internal Tools | Web App Builder | Free Website Builder Made with Softr