6 november 2023 - TechMed Event

SAVE THE DATE > Op woensdag 6 november is het jaarlijkse TechMed Event van de Universiteit Twente.

23 mei 2024 - Seminar Maatschappelijke Meerwaarde in Zorginnovaties

Hoe meten we de maatschappelijke impact van zorginnovaties? Op donderdag 23 mei organiseert het eCMC ism het Roessingh Research & Development een seminar over dit onderwerp gebaseerd op de SROI-methode.

25 april 2024 - Seminar Actieonderzoek

Heb je altijd al willen weten hoe je actieonderzoek in de praktijk kunt inzetten? Op donderdag 25 april organiseert het eCMC ism het Roessingh Research & Development een seminar over Actieonderzoek.

30 en 31 januari 2024 - Slimme Zorg Estafette

Het ZGT, MST en het TechMed Centre/eCMC zochten elkaar nadrukkelijk op om samen te werken aan verbetering van zorg door innovatie. Op dinsdag 30 januari bij MST in Enschede en woensdag 31 januari bij ZGT in Almelo presenteerden we gezamenlijk beproefde eHealth toepassingen tijdens ’De Slimme Zorg Estafette’.

1 november 2023 - TechMed Event

Op woensdag 1 november was het eCMC aanwezig op het jaarlijkse TechMed Event van de Universiteit Twente.

22 juli 2023 - UniversiTent Zwarte Cross

Ieder jaar tijdens de Zwarte Cross geven wij verscheidene colleges. Afgelopen jaar was het thema 'En ze leefden nog kort en ongelukkig'.

9 februari 2023 - Workshop SROI

Tijdens de Slimme Zorgestafette is er samen met de Technologie en Zorg Academie Twente (TZA Twente, Roessing Research and Development (RRD) en Roessing Revalidatie Centrum (RRC) een workshop SROI georganiseerd.

Client Portal | Internal Tools | Web App Builder | Free Website Builder Made with Softr